Wij bij BP&P willen u helpen om uw publiek te bereiken, te enthousiasmeren, informeren en entertainen zodat u uw doelstellingen weet te bereiken.

Indrukwekkende uitstraling, effectieve content.

BP&P is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en installeren van digitale en analoge informatiedragers, onze media.
Onze jarenlange ervaring op het gebied van media hebben wij in diverse sectoren opgebouwd, waaronder het openbaar vervoer, narrowcasting, buitenreclame en de overheidssector.

Wat doet BP&P voor u?

Onderscheid door kwaliteit
Media optimaal inzettenKeuze uit productlijnen of op maat gemaakt productOptimale balans tussen functionaliteit, design en prijsStijlvol en uniekConstante kwaliteitscontroleJarenlange ervaring

Communiceer in elke omgeving

Vervoerders, reclame-exploitanten, overheden, winkeliers, ze hebben allemaal de behoefte om hun doelgroep zo effectief mogelijk te bereiken via allerlei verschillende media.

Bewegwijzering, stadsplattegronden, muppies, billboards, LED en LCD Videowalls en nog vele andere media worden hiervoor ingezet. Vele van deze objecten staan in de buitenruimte, of in de binnenruimte waar ze bloot worden gesteld aan vervuiling en/of vandalisme. Deze omstandigheden vragen om zorgvuldig en robuust ontwikkelde, geproduceerde en onderhouden media. Dat is onze drijfveer.

Communiceer helder, open en duidelijk

In iedere omgeving
Narrowcasting voor instore marketingInformeer en enthousiasmeer bezoekers tijdens het wachtenBreng uw boodschap op het juiste medium